Protokol Ve İş Dünyası İftarda Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Protokol Ve İş Dünyası İftarda Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 10:23

PROTOKOL VE İŞ DÜNYASI İFTARDA BULUŞTU.

Kütahya’da protokol ve iş dünyası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KÜTSO) her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği düzenledi. Kütahya protokolü ile iş dünyasını aynı masa etrafında buluşturan iftarda akşam ezanı okundu, hep birlikte oruç açıldı.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KÜTSO) sosyal tesisi olan Ala Restoran’da gerçekleştirilen iftara Vali Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Uğur Turan, Hüdayar Mete Buhara, Yüksel Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Mehmet Paköz, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, İş adamı Rıza Güral, Türkiye Genç İş adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Kütahya Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Yoğun katılımın olduğu akşamda iftar duasını Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül yaptı.(EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!