Modifiyeli araç tutkunları Kütahya'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Modifiyeli araç tutkunları Kütahyada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 08:49

Modifiyeli araç tutkunları Kütahya'da buluştu

Haberin Devamı

 

Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA,(DHA)- EFSANE Organisazyon tarafından Kütahya Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen 2'nci Modifiye Fuarı, Kütahya-Eskişehir karayolu üzerinede bulunan fuar alanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 
 
Modifiyeli araç tutkunları, otomobil ve kamyonetleriyle Kütahya'da düzenlenen modifiye fuarında biraraya geldi. Kütahya Belediyesi'nin desteğiyle Efsane Organisazyon tarafından düzenlenen 2'nci Kütahya Modifiye Fuarı'na çeşitli illerden yaklaşık 300'e yakın modifiyeli araç katıldı. Organisazyon firması yetkililerinden Hakan Demirtaş düzenlenen fuarla ilgili şu bilgileri verdi:
 
"Düzenlemiş olduğumuz modifiye fuarına gerçekten ilgi büyük. Şu ana kadar 285 civarında araç fuarımıza katıldı. Hala da katılımlar olmakta. Fuarda modifiye tutkunlarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca fuarımıza modifiyeli araçlar arasında basıklık, desibel ve güzellik yarışmaları düzenliyoruz. Burada derece elde eden araç sahiplerine kupalar ve çeşitli hediyeler takdim edeceğiz."
 
Fuara, İstanbul, Ankara, Muğla, Fethiye, Afyonkarahisar, Marmaris, Bandırma, Çanakkale, Zonguldak ve Eskişehir'den katılımcıların olduğunu ve tüm katılımcılara teşekkür eden Hakan Demirtaş, 3 Ekim'de de Afyonkarahisar'da benzer bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.
 
Çeşitli katogorilerde yapılan yarışmaların ardından dereceye giren araç sahiplerine çeşitli hediyeler verildi. Fuarda bir başka dikkat çeken araçlar ise modifiye yapılmış 1976 model Murat 124 marka araçlar oldu. 
 
--
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!