Kütahya macera parkı açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kütahya macera parkı açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 10:34

Kütahya macera parkı açılıyor

Haberin Devamı

Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA,(DHA)

KÜTAHYA Belediyesi tarafından Ak Kent Mahallesindeki Şehzadeler Parkı içinde montajı tamamlanan ve bölgenin en büyük macera parkı önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Macera Parkı'nda gelinen son noktayı görmek isteyen Kütahya Belediye başkanı Kamil Saraçooğlu ekibiyle birlikte macera parkında inceleme yaptı. Yaklaşık 4 Milyon liralık yatırımla Kütahyalıların hizmetine sunulan Macera Parkında; 150 metre gidiş 150 metre dönüş olmak üzere 300 metre uzunluğunda zipline parkuru, 90 metre uzunluğundaki farklı parkurlardan oluşan yetişkin macera parkuru, 13 metre yüksekliğindeki serbest atlayış parkuru ve Türkiyede ilk defa Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen 550 metre uzunluğuna sahip ve yerden 5 metre yükseklikteki hava bisikleti parkurunun montajı tamamlandı.

Şehzadeler Parkında inşası tamamlanan Macera Parkının ilk denemesini Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptı. Belediye başkanı Saraçoğlu’na, Başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Saraçoğlu, Türkiyede ilk olma özelliğindeki parkurların bulunduğu bölgenin en büyük Macera Parkının sadece çocuklar için değil, aynı zamanda yetişkinlerin de hafta sonlarını geçirebileceği, stres atıp eğlenebileceği nezih bir park olduğunu, park içinde çocukların eğlenirken ailelerinin de vakit geçirebileceği sosyal yaşam mekanlarının bulunduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!