TEK Tıkla Konya Elinizin Altında

Güncelleme Tarihi:

TEK Tıkla Konya Elinizin Altında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 11:29

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ŞEHRİN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAK ÜZERE HİZMETE SUNDUĞU WWW.KONYA.TR WEB SAYFASI, TÜM MOBİL CİHAZLAR VE FARKLI İŞLETİM SİSTEMLERİNE UYGUN HALE GETİRİLDİ.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin tanıtımına katkı sağlamak üzere hizmete sunduğu www.konya.com.tr web sayfası, tüm mobil cihazlar ve farklı işletim sistemlerine uygun hale getirildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, resmi web sayfası olan ve Türkçe ile birlikte 7 dilde yayınlarını sürdüren www.konya.bel.tr adresinin ardından hizmete sunduğu www.konya.com.tr ile de şehrin tanıtımına katkı sağlıyor. Selçuklu başkenti ve Mevlana şehri Konya’yı tanıtmak ve Konya’ya gelen misafirlere yardımcı olmak amacıyla hizmete sunulan konya.com.tr web sitesi yenilenerek tüm akıllı telefonlar, tabletler ve PC’lere uygun hale getirildi. Tarihi ve turistik mekanlar, yol tarifi, canlı kameralar, sanal tur, ATUS, sağlık ve eğitim kurumları, gezilecek, yemek yenecek ve konaklanacak yerler gibi detayların yer aldığı sitede, canlı yayın akışlarına uygun bant genişliği ve yazılımı tercih edildi.
Konya’nın 31 ilçesindeki fiziki ve beşeri durumu ortaya koyan geniş ve etkileyici fotoğraf galerisi ile dikkat çeken sitenin son hali takipçilerinin de beğenisini kazandı. Fotoğraf albümlerinin dışında canlı yayınlarla ve dış bağlantılarla ziyaretçilere geniş bir yelpazede hizmet veren www.konya.com.tr adresinde mevsimsel fiziki değişiklikler belirli periyodlarda kaydedilerek foto galeri olarak da yayınlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!