Başkan Tutal, emekli öğretmenleri unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutal, emekli öğretmenleri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 09:53

Başkan Tutal, emekli öğretmenleri unutmadı

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR, (Konya) (DHA)- SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal, emekli öğretmenleri ziyaret etti.
Başkan Tutal, Kaymakamı Aydın Erdoğan ile birlikte 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri öğretmen evinde ziyaret etti. Emekli öğretmenler bu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 
Öğretmenlerin kutsal bir görev üstlendiğini ifade eden Mehmet Tutal, “Öğretmenlerimiz çağı yakalamış, gelişeme ve yeniliklere açık, modern, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetiştirilmesinin yanısıra toplumsal yapımızın şekillenmesinde önemli bir misyonu üstlenmiş ve yıllarını adamışlardır. Bizler onlar için ne yapsak azdır. Öğretmenlerimizi yılda bir kere değil her zaman hatırlamaktan, onlara hizmet etmekten onur duymaktayız."dedi.
Nesillerin  yetiştirilmesinde yıllarını adamış değerli öğretmenlerle  bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan, "Siz değerli öğretmenlerimiz bizlerin daima övünç kaynağısınız. Bu özel günde sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Hayatımızın dönüm noktalarında hep öğretmenlerimiz olmuştur. Bu kutsal görevi yapan ve bu görevini tamamlayarak emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum."diye konuştu.
Ziyarette öğretmenlere çiçek takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!