Recep Konuk: Ekmeğimizi hedef alanlara dersimizi vereceğiz

Güncelleme Tarihi:

Recep Konuk: Ekmeğimizi hedef alanlara dersimizi vereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 11:52

Recep Konuk: Ekmeğimizi hedef alanlara dersimizi vereceğiz

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- PANKOBİRLİK  Genel Başkanı ve Ak Parti Karaman eski milletvekili Recep Konuk, ''Birliğimize sıkı sıkıya sarılacağız, ekmeğimizi hedef alanlara dersini vereceğiz. Daha çok üreteceğiz ki, daha müreffeh, daha kudretli olacağız.” dedi.
Recep Konuk, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramların hoşgörü ve paylaşım günleri olduğunu belirtti. Konuk, ''Müslümanlar yardımlaşma, paylaşma, dayanışma, hoşgörü ve dostluk ikliminin sıcaklığının; elle vererek, dille söyleyerek ve kalben inanarak yakın çevrelerinden ve yaşadıkları coğrafyadan başlayarak tüm insanlığa yayılmasına vesile olurlar. Bayramların ulvi havasıyla bir başka teneffüs edilen bu değerler, yani yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve hoşgörü aynı zamanda meselelerin çözüm kaynağı, kırgınlıkları, küskünlükleri, dargınlıkları tedavi eden manevi şifa pınarıdır. Bize düşen bu bayramda ve bayramlar dışında da bu değerlerimize sıkı sıkıya sahip çıkmak, yakın çevremizden başlayarak bayram havasının herkes tarafından teneffüs edilmesini sağlamaktır.''diye konuştu. 
Birlik ve beraberliğen değinen Konuk, ''Biz, birliğimize sıkı sıkıya sarılacağız, 81 milyon yekvücut olup İstiklal Harbindeki gibi, 15 Temmuz’daki gibi şekil değiştirmiş ama istikbalimizi ve istiklalimizi, huzurumuzu, işimizi, aşımızı, ekmeğimizi hedef alıp bize ders vermek isteyenlere dersini vereceğiz. Daha çok üretmek için daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz ki, daha müreffeh, daha kudretli olacağız. Biz ısrarla ve inançla; üreten ve üreterek zenginleşen, zenginliği adaletli bir şekilde paylaşan, hiçbir hanesinde yoksulluk ve çaresizlik yüzünden çocukların boynunun bükülmediği, hiçbir babanın-annenin işsiz kalmadığı kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.''dedi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!