Konya itfaiyesi 'Basın Ödülleri Yarışması' düzenliyor

Güncelleme Tarihi:

Konya itfaiyesi Basın Ödülleri Yarışması düzenliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 15:04

Konya itfaiyesi 'Basın Ödülleri Yarışması' düzenliyor

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) - KONYA Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde ilki geçen yıl yapılan İtfaiye Basın Ödülleri Yarışmasını bu yıl yeniden düzenliyor. Amatör ve profesyonel haber muhabirlerini desteklemek, itfaiyecinin karşılaştığı zorlukları ve itfaiyenin önemini anlatmak amacıyla düzenlenen yarışmanın son katılım tarihi 7 Eylül 2016 olarak belirlendi. 

Yarışma ile ilgili yapılan açıklamada amacın görevi başında şehit olan itfaiyecileri anmak ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarını ödüllendirmek olduğu belirtilirken, İtfaiye Basın Ödülleri ile itfaiyecilik mesleğine dikkat çekmenin hedeflendiği kaydedildi. Haber fotoğrafı kategorisinde düzenlenecek olan yarışmaya ülke genelindeki bütün foto muhabirleri yazılı basında yayınlanan haber fotoğrafları ile katılabilecek. 

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen yarışmanın ödülleri ise birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira olarak açıklandı. Yarışmaya katılmak isteyenler başvuru formu ve yarışma şartnamesine www.konya.bel.tr adresinden ulaşabilecek. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!