Hayat boyu öğrenmede belediyelerin rolü çalıştayı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Hayat boyu öğrenmede belediyelerin rolü çalıştayı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 13:01

Hayat boyu öğrenmede belediyelerin rolü çalıştayı yapıldı

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) - KONYA Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim alanındaki işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla “Hayat Boyu Öğrenmede Belediyelerin Rolü Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda, KOMEK’ler ve halk eğitim faaliyetlerinin bir iyilik hareketi olduğu, bu güzelliği çoğaltmak ve daha faydalı hale getirmek için nelerin yapılabileceği konuşuldu. 

Çalıştayda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, eğitim konusunda Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim arasında ilk kez böyle bir dayanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldığını söyledi. Yaşadığımız topraklarda medeniyetin inşasına daha fazla nasıl katkı yapılabilir diye düşünmek ve ona göre çalışmak gerektiğini dile getiren Ötegen, dayanışmanın zirveye taşınması bilinciyle yapılan toplantının hayırlı olmasını diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, yapılan çalıştayın Türkiye’ye örnek teşkil etmesini diledi. 

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da KOMEK’ler ve halk eğitim faaliyetlerinin bir iyilik hareketi olduğunu belirterek, bu güzelliği çoğaltmak ve daha faydalı hale getirmek maksadıyla toplandıklarını ifade etti. Köseoğlu, “Birbirimizi tamamlayan kurumlar durumundayız. Daha fazla insana ulaşmak, daha huzurlu ve daha erdemli bir topluma erişmek için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!