Ereğli’de hedef sanayide 1200 kişiye istihdam sağlamak

Güncelleme Tarihi:

Ereğli’de hedef sanayide 1200 kişiye istihdam sağlamak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:15

Ereğli’de hedef sanayide 1200 kişiye istihdam sağlamak

Haberin Devamı

KONYA, (DHA)- EREĞLİ Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeleri; Mahmut Özkoç, Erdinç Akça, İbrahim Söker ve yatırımcı firma yetkilileri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette açıklama yapan Başkan Özgüven, ‘’Organize Sanayi Bölgemizde yeni bir müteşebbis daha bir tesis kurarak 50 kişinin mevsimsel olarak 70-80 kişinin çalışmasına olanak sağlayacak. Gıda sektörü alanında hizmet verecek firmamız Mersin merkezli olup bundan sonra Organize Sanayi Bölgemizde yerini alacaktır.”dedi. 

Ereğli’de istihdam ve iş imkanı konusunda Organize Sanayi Yönetim Kurulu olarak yoğun mesai sarf ettiklerini belirten Özgüven, özellikle şehir dışından gelip yatırım yapan köklü firmaların olmasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Özgüven; şunları söyledi: 

“Bizler de gerek Belediye olarak gerek Organize Sanayi Yönetimi olarak gerekse şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşlar olarak her zaman müteşebbislerimize gerekli desteği verme noktasında hazırız ve bu taahhütleri veriyoruz. Hedefimiz 2017 yılı içerisinde 1200 insanımıza iş olanağı sağlamak. Bu anlamda şehrimize yatırım yapan firmamıza Ereğli’yi tercih etmelerinden dolayı teşekkür eder ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!