Akşehir Belediye Başkanı, zabıtalarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediye Başkanı, zabıtalarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2021 11:56

Akşehir Belediye Başkanı, zabıtalarla buluştu

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı  Salih Akkaya, Zabıta Haftası nedeniyle belediyede görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.
Başkan Akkaya, Zabıta Haftası nedeniyle Akşehir Belediyesi ana hizmet binası toplantı salonunda zabıta personeli ile bir araya gelerek haftalarını kutladı. Kutlamada Zabıta Müdürü Veysel Akçiçek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Memur Sendikası Temsilcisi İbrahim Öncel’de hazır bulundu.

Başkan Akkaya, yaptığı konuşmada, “Zabıta Teşkilatımızın 195.'inci kuruluş yıldönümünde bir aradayız. Allah, hizmetlerinizde kolaylık versin, daha nice 195 yıllara kavuşmak dileği ile inşallah.  Zabıta teşkilatımız kökleşmiş bir teşkilatımızdır. Zabıta Teşkilatı; belediyelerin iç güvelik birimi, tabiri caizse kollu birimidir. Devletin, belediyenin suç işleyenlere karşı haşmetini, iyi ve mazlum insanlara karşı da şefkatini gösterme anlamında ilk adım, ilk penceresidir. Her birimimizin zorlukları var ama sizlerin sürekli sahada olması gerekliliğinden dolayı daha zorlukları var. Sizlere teşekkür ediyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm zabıtalarımızın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 195.’inci kuruluş yıldönümlerini tekrar kutluyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!