Körfez’de Çalışmalar Yoğun Bir Şekilde Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Körfez’de Çalışmalar Yoğun Bir Şekilde Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 11:05

KÖRFEZ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR.

Körfez Belediyesi, vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmesi ve standardı yükselen yollarda ulaşım sağlaması amacıyla başlattığı çalışmalarını Hereke Muhsin Alataş caddesinde sürdürüyor.
Kent genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt ve parke bordür çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin genelinde yürütülen parke bordür çalışmaları ile kaldırımlar daha sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getiriliyor. Bu kapsamda Hereke Muhsin Alataş caddesinde devam eden çalışmalar belediye ekiplerince titizlikle yürütülüyor. 900 metre tül betonun atıldığı cadde 22’lik ağaç desenli parke taşlarıyla döşenecek.
Değişen ve gelişen Körfez için kent genelinde hummalı çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi, Hereke Muhsin Alataş caddesini modern bir görünüme kavuşturacak. Görme engelli vatandaşları da unutmayan Körfez Belediyesi, engelsiz Körfez’i vatandaşların hizmetine sunuyor. Görme engellilerle ilgili beton kaldırım iz yolu çalışması yaptıklarını belirten yetkililer, engellilere yönelik kaldırım çalışmalarıyla pek çok engellinin kaldırımları daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabildiğini söylediler. Engellilerle ilgili erişilebilirlik çalışması kapsamında kaldırımlarda engelliler için rampalar yaptıklarını belirten yetkililer, özellikle görme engelliler için ise 10-15 cm kalınlığında görme engelli (Klavuz) beton parke, 10-15 cm kalınlığında noktalı görme engelli (Uyarıcı) beton parke yapıldığını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!