Kocaeli'de şampiyon sporculara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kocaelide şampiyon sporculara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 09:25

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Erzurum'da 19-21 Şubatta düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Federasyon Kupası 3 yarışmasından 41 madalya ile dönen sporcularını antrenmanda ziyaret etti.

Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonundaki antrenmanı bir süre izleyen Çintimar, sürat pateni branş sorumlusu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmit İlçe Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ile antrenörler Cemre Karaduman ve Sezen Saraç Tarcan'dan sporcular hakkında bilgi aldı.

Çintimar, kısa süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'dan kulüplerine geçen sporcularının Erzurum'dan 17 birincilik, 16 ikincilik ve 8 üçüncülük elde ederek döndüğünü hatırlattı.

Sporcularını tebrik eden Çintimar, başarıların devamı için idareciler olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Antrenör Karaduman ise katkılarından dolayı Çintimar ve Sarıgül'e teşekkür ederek, verilen destekle başarının her geçen gün artacağı inancında olduğunu söyledi.

Karaduman, sporcularının uluslararası yarışmalarda da dereceler elde ettiğine işaret ederek, bir süredir Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) kapsamında Erzurum'da bulunan sporcuları Tunay Şimşek'in 26-28 Şubat'ta Letonya'da düzenlenen Danubia Cup yarışması Junior B Erkek Kategorisinde birinci olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!