Ko-mek Ve Gençlik Hizmetleri Kitap Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Ko-mek Ve Gençlik Hizmetleri Kitap Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 10:42

7. KOCAELİ KİTAP FUARI’NDA KO-MEK VE GENÇLİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ STANT AÇTI.

7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda KO-MEK ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü stant açtı.
Tanıtımların yapıldığı stantlara ilgi yoğundu. Özellikle gençler Üniversite Akademi ve Lise Akademi faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Bilgi evleri çocuklara boyama kitabı dağıttı. KO-MEK standında ise kursiyerler tarafından yapılan Ebru, Naht, Filografi, Perspektif ve Hat eserleri sergilendi.
Üniversite Akademi’de Ekonomi, Siyaset, Hukuk, İslam Tarihi, Klasik Düşünce, YDS, Genel İngilizce ve Arapça kursları yapıldı. Bir yıl boyunca devam eden eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Önümüzdeki yıl ise fakültelere yönelik farklı kurslar eklenerek eğitimler devam edecek.
Önümüzdeki yıl eğitim vermeye başlayacak olan Lise Akademi’de okul derslerine takviye niteliğinde kurslar açılacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bilgi destek programlarını yürüten Bilgievleri de çalışmalarına devam edecek. Yine kamplar, kültür sanat eğitimleri yapılacak. Stantta Uluslararası Öğrenci Birimi hakkında da bilgi verildi.
KO-MEK standında Kocaeli genelindeki kurs merkezleri, hangi kursların yapıldığı ve kayıt süreci hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Ebru gibi bazı uygulamalar stantta isteyen vatandaşlarla yapıldı. Her iki stantta kurslara ne zaman, nasıl kayıt olunacağı hakkında detaylı açıklama yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!