EYOF’a Kocaelili İki Sporcu Katılacak

Güncelleme Tarihi:

EYOF’a Kocaelili İki Sporcu Katılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 12:35

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR'UN MİLLİ ATLETİ YENER ARAS'IN ŞAMPİYONADA DERECE YAPMASI BEKLENİYOR.

Gelecekte olimpiyatlara katılma ve madalya şansı olan genç sporcuların mücadele edeceği Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivaline Kocaelili iki sporcu katılacak.
26 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilecek olan Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivaline (EYOF) Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü iki sporcuyla katılacak. Gelecekte olimpiyatlara katılma ve madalya şansı olan genç sporcuların mücadele edeceği şampiyonaya Türkiye 102 sporcuyla katılacak. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor atletizm takımının başarılı milli atleti Yener Aras 800 metrede mücadele edecek sporcular arasında yer alıyor.
Aras’la birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı genç judocularından Tuğçe Beder’de 48 kiloda madalya mücadelesi verecek. Festivale 50 ülkeden 14-18 yaş grubundaki 3 bin 487 sporcu ve yönetici katılırken atletizm, basketbol, bisiklet, cimnastik, hentbol, judo, yüzme, tenis ve voleybol olmak üzere 9 spor dalında yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcuların şampiyonada derece yapması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!