Derince'ye hizmet edenler iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Derinceye hizmet edenler iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 12:25

Derince'ye hizmet edenler iftarda buluştu

Haberin Devamı

DERİNCE(Kocaeli), (DHA) - DERİNCE Belediyesi'nin kuruluşundan günümüze kadar görev yapan meclis üyeleri ile muhtarlar iftar yemeğinde buluşurken, anılar tazelendi.

1994 yılında kurulan Derince Belediyesi'nde görev yapmış olan meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen iftar bu yıl yine büyük ilgi gördü. Deniz Mahallesi'nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı'nda gerçekleşen iftara ilçeye hizmet eden isimler bir araya gelerek hasret giderme imkanı buldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Ak Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, belediye başkan yardımcıları, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar iftara katıldı. Bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşayanlar gece boyunca anılarını paylaştı.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut iftara katılanlara teşekkür ederek, "Geleneksel hale gelen bu iftarlarımız bir araya gelmemize vesile oluyor. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 1994'den günümüze kadar görev yapan meclis üyelerimiz, muhtarlarımız burada. Bu burada düzenlediğimiz son iftar olacak. Bir sonraki Ramazan iftar programımızı yakın bir zamanda hizmete açacağımız Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe'de yapacağız inşallah. İlçemize hizmet etmiş isimlerle burada bir arada olmak gerçekten gurur verici. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sizler kentimize hizmet ettiniz, değer kattınız. 1994'ten 2017'ye geldiğimiz bu günlerde Derince'deki değişime hep birlikte imza attık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!