Büyükşehirli Atletlerden Bir İlk

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirli Atletlerden Bir İlk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 10:44

3.'LÜK KUPALARINI EDERASYON YETKİLİLERİNDEN ALAN MAVİ BEYAZLI ATLETLER BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR.

Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu atletler, 16 yaş altı kulüpler arası Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik ödülünün ardından bir de üçüncülük kupasını kazandı. Mavi beyazlı atletler, tarihinde ilk kez üçüncülük kupasını kazanmış oldu.
Bu sezon ferdi ve takımlarda katıldıkları müsabakalarda birçok derece kazanan Büyükşehirli atletler, alt yapıda Fenerbahçe ve Enka ile yarışıyor. Ağustos ayının başında Trabzon’da yapılan Türkiye 16 Yaş Altı Kulüpler Arası Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Büyükşehir Kağıtsporlu atletlerden yeni bir başarı daha geldi. 29-30 Ağustos tarihlerinde Bolu’da yapılan kulüpler arası Yıldızlar Türkiye şampiyonasında piste yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor atletizm takımı topladığı 151 puanla Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
Büyük çekişmenin yaşandığı yarışmalarda Fenerbahçe 192 puanla şampiyon olurken, ENKA spor kulübü ise 174 puanla ikinci oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Yıldız atletlerden Serkan Altun uzun atlamada birinci, Oğuzhan Benli 400 metrede ikinci, 2 bin metre engellide Anıl Kalaycı üçüncü oldu.
Büyükşehirli atletlerden 100 metrede Furkan Yıldırım üçüncü, 110 metre engellide Ahmet Zeki Kodalak üçüncü, 4×100 metre bayrak takımı takım halinde üçüncü, Erdem Öz 800 metrede ikinci, 400 metre engellide Ahmet Zeki Kodalak üçüncü, sırıkla atlamada Mustafa Gürmeriç üçüncü, cirit atmada Cemil Özcan üçüncü, üç adım atlamada Serkan Altun üçüncü ve İsveç bayrak takım yarışlarında ise ikincilik kazandılar. Takım genel klasmanda ise topladığı puanlarla Büyükşehirli atletler, ilk defa üçüncülük kupasını kazanmış oldu. Üçüncülük kupasını federasyon yetkililerinden alan mavi beyazlı yıldız atletler büyük sevinç yaşadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!