Başkan Üzülmez, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Üzülmez, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 11:02

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDEREK, KARTEPELİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle gezilerine yeni yılda da devam ediyor.
Mahalle gezilerini icracı müdürlerden oluşan ekibiyle gerçekleştiren Başkan Üzülmez, Kartepelileri dinlemeye son yerel seçimler ardından İstasyon mahallesi ile birleştirilen eski Tepecik mahallesinde sürdürdü.
Başkan Üzülmez, 30 Mart Yerel Seçimleri ardından İstasyon mahallesi ile birleştirilen eski Tepecik mahallesi sakinleriyle, yeni yönetim modelinin bir ayağı olan “Kartepe’yi Dinliyoruz” adlı projesi kapsamında buluştu. Cuma günleri gerçekleştirilen mahalle gezilerine çıkarak halkın sorunlarını yerinde görüp, çözüme kavuşturma hedefinde olan Başkan Üzülmez, bu geleneğini yeni yılda da devam ettirdi. Başkan Üzülmez ve ekibine gezisinde İstasyon mahalle Muhtarı Şerif Tezcan ve eski Tepecik mahalle Muhtarı Saim Türker de eşlik etti.
Halkın içinde olmaya özen gösteren Başkan Üzülmez, yerleşimin yoğun olduğu Tepecik bölgesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Başkan Üzülmez, Tepecik bölgesinde yaşlı, hasta, umre, esnaf ve kahve ziyaretlerinde bulundu. Soğuk kış gününde mahallede yaya olarak sokak sokak gezen, mahalle sakinlerine hatır soran, “Sorun çözmeye geldik” diyen başkana vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Cuma namazı çıkışında Tepecik Cami Dernek Lokalinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Üzülmez, vatandaşın sorunlarını da dinledi. Başkan Üzülmez, “Sizi dinlemeye geldim. Sorunların tespit edilip çözüme kavuşturulmasını ve olası sorunların bertaraf edilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını sağlayacağız. Halka hizmet hakka hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda Kartepeli hemşherilerimizin layık olduğu hizmetin sağlanması öncelikli hedefimizdir” dedi.
Kartepe’yi bir bütün olarak gördüklerini ve yapılan hizmetin 7’den 77’ye Kartepelilere yapıldığını hatırlatan Başkan Üzülmez, ulaşım, eğitim, sağlık, spor ve kültür başta olmak üzere sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek Kartepe’ye değer katan çalışmaların yeni yılda da artarak süreceğini ifade etti. Başkanı mahallelerinde misafir eden Kartepeliler, “Allah yar ve yardımcınız olsun” dileklerinde bulunarak, ayaklarına kadar gelip mahalle sakinlerine söz hakkı tanıyan Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!