Vali Åžentürk, Åžehit Aileleriyle Ä°ftarda BuluÅŸtu

Güncelleme Tarihi:

Vali Şentürk, Şehit Aileleriyle İftarda Buluştu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 11:28

Vali Şentürk, Şehit Aileleriyle İftarda Buluştu

Haberin Devamı

Salih GÜNER/KIRŞEHİR (DHA)-KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, yardımlaşma ve paylaşma ayı Ramazanda düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Grand Terme Otel’de verilen yemeÄŸe Vali Necati Åžentürk ve eÅŸi Sevim Åžentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Emre Åžahinci, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Ahi Evran Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Vali Yardımcıları, Aile ve Sosyal Politikalar Ä°l Müdürü Ramazan Baykara, protokol eÅŸleri ile daire müdürleri, ÅŸehit yakınları ve gaziler katıldı. Vali Sayın Necati Åžentürk, iftar sonrasında yaptığı konuÅŸmasında, bütün ÅŸehitlerimizi rahmetle ve saygıyla andıklarını söyledi.ÂHayırlı ve güzel bir Ramazan akÅŸamında ÅŸehit yakınları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduÄŸunu belirten  Åžentürk, "Hepimizin en büyük arzusu ÅŸehit olmaktır. Åžehitlik en büyük mertebedir. Biz bugün bu sofrada oturuyorsak; inancımızla, bayrağımızla, ezanımızla var isek ve yaşıyorsak bunu ÅŸehitlerimize borçluyuz. Bu coÄŸrafya, tarihimizin ilk gününden beri savaÅŸ içerisindedir. Kanla kurulan bu topraklarda yaÅŸamak büyük onurdur. YiÄŸitlerimiz namus, Kuran, imanımız gibi kutsal kavramlarımız için ÅŸehit oluyorlar. Bu devlet ve bu yüce millet kıyamete kadar var olacaktır. Devletimiz de ÅŸehit ailelerine gereken önemi vermektedir ve her zaman ÅŸehit yakınlarının yanında olmuÅŸtur" dedi.

Vali Necati Şentürk’ün şehit aileleriyle birebir sohbet ettiği iftar programı, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!