MHP İl Başkanı Kılıç" Son terörist bitene kadar "

Güncelleme Tarihi:

MHP İl Başkanı Kılıç Son terörist bitene kadar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 13:45

MHP İl Başkanı Kılıç" Son terörist bitene kadar "

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-TÜRK Silahlı Kuevvetleri tarafından Suriye’deki Afrin Bölgesi’ne yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na MHP olarak sonuna kadar desteklerinin süreceğin belirten MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, “Harekatın son terörist bitene kadar devam etmesini istiyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2015 yılında uyardığı gündeme alınsın dediği Afrin ile Kandil arasında hilal şeklinde bir kuşağın oluşturulmasını da istediklerini ifade eden MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Afrin Harekatı’nın ilk şehidi olan Musa Özalkan’ın Sincan Ülkü Ocakları mensubu bir ülkücü olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Arif Kılıç, yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Türk Silahlı kuvvetleri tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin Bölgesi’nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için yapılan bir harekattır. Bu harekatın dördüncü gününde Türk Askeri bölgede hassas davranarak sivil ve yerli halkı, teröristlerin,  zulmünden kurtarmak için elinden gelen titizliği göstermektedir. Bu hususta hiçbir ülke Türkiye’ye nasihat vermeye parmak sallamaya kalkmamalıdır. Türkiye ne yaptığını bilen sorunu yerinde çözmeye çalışan ve hiçbir ülkenin toprağında bütünlüğünde gözü olmayan kendi ayaklarının üzerinde durduğunu dünyaya gösteren ülke olduğuna dünya da buna şahit olacaktır. “Tanklarla askeri harekata giden askerimize spiker soruyor nereye gidiyorsunuz. Asker ise kızıl elmaya cevabını veriyor. Kızıl elma nedir? Yol nereyedir kızıl elmayadır. Menzil neredir şehadettir. Vuslat kimedir vatanadır. Vatan neredir tüm cihandır. Bunu söyleyen Türk Askeri’dir bizler sefere güle oynaya giden milletiz. “Hani birileri vardı hilal bıyıklı diye alay ediyorlardı ya, Afrin Harekatı’nda ilk şehidimiz Musa Özalkan, Sincan Ülkü Ocakları mensubu bir ülküdaşımızdır. Şehidimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin 2015 yılında uyardığı gündeme alınsın dediği Afrin ile Kandil arasında hilal şeklinde bir kuşağın oluşturulması bugün için ne kadar önemli olduğu görmekteyiz. Tekrar söylüyorum, ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir. Cephede ülkemizi savunan askerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, dualarımız onlar içindir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!