Başkan Bahçeci: “Kırşehir’e daha neler yapabiliriz için çalışıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bahçeci: “Kırşehir’e daha neler yapabiliriz için çalışıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 12:02

Başkan Bahçeci: “Kırşehir’e daha neler yapabiliriz için çalışıyoruz”

Haberin Devamı

Salih GÜNER/KIRŞEHİR (DHA) -KIRŞEHİR Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıllık görev süresinde yaptığı proje ve hizmetlerle, Türkiye’nin izlediği bir belediye olduklarını ifade etti.

Kırşehir’in yaşam kalitesini sürekli artırırken, kurumsal olarak da kendilerini geliştirdiklerini ve geliştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Bahçeci, “Kırşehir Belediyesi olarak yerel yönetimlerde çıtamızı yükselttik. Çalışanlarımızda mahalle muhtarlarımız, teşkilat mensuplarımız ve en önemlisi hemşerilerimizle güzel bir sinerji yakaladık. Hemşerilerimizin yönetime katılmaları ve fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik” dedi. Kırşehir’de halkın yaşam kalitesini arttıracak dokunuşlar yaptıklarına dikkati çeken Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şöyle devam etti:

“Farklı programlarla hemşerilerimizin hep yanında ve içinde olduk, sağ olsunlar onlarda bizi kendilerinden gördüler. Başarımızın temelinde hemşerilerimizle olan ikili iyi ilişkilerimiz var. Elbette işimizi severek yapıyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak iyi bir ekiple hizmet ediyoruz. Tüm çalışanlarımız hizmete odaklanmış durumda. Her yeni gün, daha neler yapabiliriz diye sorgulayan bir ekiple çalışıyoruz. En önemlisi tüm ekibimiz işini severek yapıyor. Bu şehre ve şehrin insanına hizmet etmenin huzurunu yaşıyoruz. ”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!