Kırşehir'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kırşehirden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 12:12

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bazı yerleşim birimlerinde 3 ve 4 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meram Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yarın ve 4 Aralık'ta bazı bölgelerde bakım çalışması gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, yarın 10.30-12.30 saatlerinde Kervansaray Mahallesi, 2286 ve 2292. Sokak'ta, Şehit Behçet Dinç ve Şehit Bayram Er Caddesi'nde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Ayrıca, 4 Aralık Perşembe günü 09.00-12.00 saatlerinde Nasuhdede Mahallesi, Erdal Polat Caddesi, 367, 368, 394, 395 ve 399. Sokak'ta ve aynı gün 12.00-16.00 saatlerinde Kayabaşı Mahallesi, Kadıhanı, Şehit Kemal Alça, Kıllık ve Şehit Nevruz Caddesi'nde, 335, 336, 347, 349, 350, 351 ve 353. Sokak'ta enerji kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

- Elektrik abonelerine dolandırıcılara karşı uyarı

Meram Elektrik Dağıtım AŞ, aboneleri dolandırıcılara karşı uyardı.

Meram Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, abonelere telefonla ulaşan ve kendilerini aracı olarak tanıtan bazı kişilerin, kargo yoluyla evrak istediği belirtildi.

Bu kişilerin vatandaştan, aracılık hizmet bedeli olarak 70-80 lira arasında değişen meblağı da aynı evraklarla nakit olarak kendilerine gönderilmesini istediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kişiler vatandaşa, iade edilecek kayıp kaçak bedelini ise kuruma giderek alabileceklerini söylemektedir. Kayıp kaçak bedellerinin iade edilmesine yönelik böyle bir uygulama olmadığını hatırlatır, vatandaşlarımızı kendilerine gelen bu tip telefon veya mesajlara itibar etmemeleri, benzer bir durumla karşılaşmalarında ilgili makamlara haber vermelerini önemle hatırlatırız."

- Hareketli yaşam yürüyüşü

Kırşehir'de, "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" yapıldı.

Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, obeziteyle mücadele konusunda toplumun bilinç düzeyini artırmaya yönelik faaliyetler kapsamında organize edilen yürüyüşün Kent Park'ta gerçekleştirildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yürüyüşe, İl Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, Şube Müdürü Yakup Yücel ile personelin ve vatandaşların katıldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!