Gazeteci-yazar Avşar Cihan son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci-yazar Avşar Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 16:24

Gazeteci-yazar Avşar Cihan son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Salih GÜNER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR'de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazeteci- yazar Avşar Cihan (63), cuma namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Uzun yıllar Kale Ortaokulu ve Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nde öğretmenlik yapan, aynı zamanda Hürriyet Haber Ajansı ile çeşitli ajans ve gazetelerin muhabirliğini de sürdüren Avşar Cihan evinde kalp krizi geçirdi. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Avşar Cihan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de halasının eşi olan ve öğretmenlikten emekliliğe ayrıldıktan sonra Kırşehir'deki pek çok gazetede çalışarak spor ve siyasi yazılar yazan ve son olarak Çınar Gazetesi'nin koordinatörlüğünü yapan Avşar Cihan'ın ölümü, meslektaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
Dört çocuk babası Avşar Cihan için bugün Cacabey Camisi'nde tören düzenlendi. Törene, Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, siyasi partilerin il başkanları ile milletvekili adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, spor ve basın camiası ile vatandaşlar katıldı. Avşar Cihan, cuma namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!