Bölgesel Amatör Lig

Güncelleme Tarihi:

Bölgesel Amatör Lig
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 16:21

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor'un takım kaptanı Serkan Kartal, kırmızı kart cezası biten Rıdvan'ın, Aksaray Sanayi ve Gençlikspor maçında oynayacak olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde 23 Kasım Pazar günü sahalarında Aksaray Sanayi ve Gençlikspor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, taraftarın desteğini beklediklerini ifade etti.

Bazı futbolcuların sakatlık yaşadığını belirten Kartal, "Yiğit'in parmağında kırık olduğu için bu maçta oynama ihtimali yok. Forvetimiz Rıdvan Demir'in kasığında sorun var. Stoper Eren'in tendon bölgesinde rahatsızlığı bulunuyor. Bu oyuncumuzu maça yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Kartal, gribal enfeksiyon geçiren bazı oyuncuların tedavilerinin de sürdüğünü vurgulayarak, "İç sahada kırmızı kart gören Rıdvan İgrek'in cezası bitti. Cezası biten Rıdvan'ın, Aksaray Sanayi maçında oynayacak olması bizi sevindiriyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

- "Adeta var olma savaşı veriyoruz"

İkinci kaptan Hacı Ahmet Çelik ise lige katıldıkları günden beri zorlu bir sürecin içinde olduklarını dile getirerek, "Ekip olarak ağır bir yük aldık. Sıkıntılı bir süreç başladı ve halen daha devam ediyor. Adeta var olma savaşı veriyoruz" dedi.

Çelik, taraftarın takımdan büyük başarı beklentisi içinde olduğuna dikkati çekerek, "Herkesin, takımın içinde bulunduğu mevcut durumu gözönünde bulundurarak değerlendirmesini istiyoruz. Yenildiğimizde elbette herkes üzülüyor ama şunun da iyi bilinmesini istiyorum ki kimse bizim kadar üzülemez" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!