TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 12:07

TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden müzik ziyafeti

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesi TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından klasik müzik konseri düzenlendi.
Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen konsere Belediye Başkanı Emin Halebak, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda müziksever katıldı. TEK Güzel Sanatlar Lisesi 12. sınıf öğrencileri tarafından Şef Ayşen İnan önderliğinde düzenlenen klasik müzik konseri iki bölümde gerçekleştirildi.
Konserin ilk bölümünde İrem Uzun piyanoda, Neslihan Şen-Şilan Gürbüz flütte, Nağme Özenbaş kemanda, Tarkan Tarıer kontrbas, Beste Duran flütte, Batuhan Ertunç-Muammer Pınzıklı viyolensel, İsa Küçük bağlamada, Şevval Merkit flütte ve İrem Uzun, Tarkan Tarıer keman- kontrbasta sahne alırken, ilk bölüm oda korosu ile sona erdi. Konserin ikinci bölümünde de 12. sınıf orkestrası ve okul korosu sahne aldı. Konser, seyircinin büyük beğenisini topladı. Konserden sonra TEK Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sedat Çolak, başarılı bir konser veren Şef Ayşe İnan ve öğrencilerini kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!