Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 11:23

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan iftar yemeği

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)- KIRKLARELİ Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) yeni yönetimi tarafından iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Defterdarı Mehmet Durusoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Esnaf ve Sanatkarları Birliği Oda Başkanı Ali Fuat Şeker, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve basın mensupları katıldı.

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan orucun ardından konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Ramazan’ın getirdiği dostluk, kardeşlik ve sevginin yıl boyu devam etmesini diledi. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından başta Filistin olmak üzere tüm dünyada zulüm gören Müslümanların refaha kavuşması ve akan kanların durması için dua edildi. Program düzenlenen sema gösterisi ve musiki icrası ile son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!