Kırklareli futbol hakemleri İsveç’e gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli futbol hakemleri İsveç’e gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 15:43

Kırklareli futbol hakemleri İsveç’e gidiyor

Haberin Devamı

KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Bölgesi Futbol Hakemleri, ikinci kez ‘İsveç Gothıa Cup Dünya Gençlik Futbol Turnuvası’na davet edildi.

SKF tarafından organize edilen ve 76 ülke ve 1650 futbol takımının katıldığı İsveç Gothıa Cup Dünya Gençlik Futbol Turnuvası’nda maç yönetecek 22 futbol hakemi, Kırklareli İHK Başkanı Haluk Demireli, TFFHGD Kırklareli Şube Başkanı Haşim Pazar ve Kırklareli İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Serkan Poyraz eşliğinde 14 Temmuz Cuma günü Türkiye’den hareket ederek, İsveç e gidecek. Kafilede yer alan hakem ve yöneticiler, 23 Temmuz Pazar günü Türkiye’ye dönecek.

Kırklareli İHK Başkanı Haluk Demireli ve TFFHGD Kırklareli Şube Başkanı Haşim Pazar yaptıkları ortak açıklamada, “Öncelikle, İsveç e gitmemizde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu’na, Lüleburgaz Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak’ a ve Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı’ya ya teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. İkinci defa gittiğimiz bu turnuvada hakemlerimiz başarılı maçlar yönetecekler ve çok önemli tecrübeler kazanacaklardır diye düşünüyorum” dedi.

İsveç Gothıa Cup Dünya Gençlik Futbol Turnuvası’na davet edilen yönetici ve hakemler şöyle: Yöneticiler: Kırklareli İHK Başkanı Haluk Demireli, TFFHGD Kırklareli Şube Başkanı Haşim Pazar, Kırklareli İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Serkan Poyraz. Hakemler: Orhan Çodar, Özmen Akın, Zeliha Nur Kalyon, Göker Erel, Uğur Şahin, Özgü Akın, Atahan Kalenci, Sabri Üstünel, Özgür Sevinç, Tahir Yalçın, Emrah Topal, Arzu Şahin, Gökhan Türkmen, Tolga Akcan, Emre Durgut, Abdülgazi Gürbay, Bahadır Eti, Armağan Çıbık, Serkan Konuş, Nazım Demir, Uğur Battal ve Emre Koç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!