Babaeski'de 'Briç Turnuvası'

Güncelleme Tarihi:

Babaeskide Briç Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 18:12

Babaeski'de 'Briç Turnuvası'

Haberin Devamı

BABESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde briç temsilciliğince düzenlenen briç turnuvasının şampiyonları belli oldu.

Babaeski öğretmenevi çok amaçlı salonunda düzenlenen briç turnuvası sona erdi.  Mart ayı turnuvasının tamamlanmasıyla bölge ustaları Vehbi Tiryakioğlu ve Arif Elmas 1. , Sert oyuncular ikincilikte kaldı Mehmet Kahraman ve Mehmet Güner, Üstad Zelkif Batmaz ve Mösyö Gürol Okyay 3. olurken, Kemik kıran oyuncular Kerim Demir-Coşkun Pehlivan 4.,  Sami Meriç 5. geldi. Dereceye giren sporcuların ödülleri Türkiye Briç Federasyonu Kırklareli İl Temsilcisi Osman Can, Lüleburgaz BSK Başkanı Nedim Bayraktaroğlu ve TBF Ulusal Hakemimiz Burhan Yavuz tarafından verildi.

Babaeskispor Briç Takım Kaptanı Feyzi Şen, “Babaeski İlçemizde modern briç oyununun yaygınlaşmasını sağlayan il hakemimiz Arif Elmas, TBF İlçe Temsilcimiz Vehbi Tiryakioğlu ve Babaeskispor Briç Takım Kaptanı olarak yaptığımız çalışmalarla briç sporunu geliştirmek için mücadele ediyoruz. Mart ayında İzmir’de Türkiye kış dörtlü takımlar şampiyonasına katılan takımız topladığı puanlarla bir üst torbaya terfi etmiştir. Hedefimiz Babaeskispor’u başarıdan başarıya koşturmak. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik eder, briç sporuna destek veren başta belediye başkanımız Sayın Abdullah Hacı, öğretmenevi idareci ve çalışanları ile herkese teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!