Avrupa gönüllülük hizmeti projesi adaylarından ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Avrupa gönüllülük hizmeti projesi adaylarından ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 11:39

Avrupa gönüllülük hizmeti projesi adaylarından ziyaret

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-ERASMUS+ Programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı- Ulusal Ajans tarafından desteklenen “Hayal Et İlham Al” isimli Avrupa Gönüllük Hizmeti Projesi için ön değerlendirmeyi geçen adaylarla toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda adaylara “Hayal Et İlham Al” projesi yanında Gönüllük, Eurodesk ve Avrupa Fırsatları hakkında bilgi verildi. Adaylar 22-24 Mart 2018 tarihlerinde Gaziantep İlinde  Ulusal Ajans  tarafından düzenlenecek olan “Ayrılış Öncesi Eğitimi” ne katılacak. “Hayal Et İlham Al” isimli Avrupa Gönüllük Hizmeti Projesi için ön değerlendirmeyi geçen adaylar ve Proje sorumlusu Harun Barış Tahtacı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Murat Aşım, projede ön değerlendirmeyi geçen adaylara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacak değerlendirme sonrasında 4 kişi  Portekiz ve Makedonya’da 61 gün boyunca gönüllülük hizmeti yapacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!