AK Parti Milletvekili Solmaz'dan şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Solmazdan şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 09:12

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Babaeski ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyen Minsolmaz, bölgedeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Minsolmaz, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ülke huzurunun sağlanması, güven ortamının devam etmesi için bütün kolluk kuvvetlerinin canla başla çalıştığını ifade eden Minsolmaz, vatani görevi esnasında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi.

Parti olarak şehit ailelerine gereken yardımın yapıldığını anlatan Minsolmaz, ''Hükumet olarak terörle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Terörü bitirerek ülkemizde barışı, kardeşliği, huzuru ve güven ortamını yeniden tesis edeceğiz. Kürt kardeşimizle Türk kardeşimiz etle tırnak gibidir. Bunun örneği Çanakkale zaferindir. Çanakkale'de yurdun dört bir yanındaki insanlarımız omuz omuza mücadele etmiş, bir birlerine canlarını emanet etmiştir. İnşallah bölge insanı açısından güzel günlerin geleceği inancındayız'' diye konuştu.

Minsolmaz, daha sonra okulda kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki İsmail Efe'nin de ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!