Türk Metal Kırıkkalespor'da galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Türk Metal Kırıkkalesporda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 11:17

Türk Metal Kırıkkalespor'da galibiyet sevinci

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup'ta beklenen başlangıcı yapamayan Türk Metal Kırıkkalespor, hafta sonunda grubunun lideri Bodrum Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçı tek golle kazanarak ilk galibiyetini alırken, taraftarlarını umutlandırdı.

Takımda bulunan tüm futbolcuların büyük bir özveriyle çalıştığını belirten teknik direktör Alaattin Çiçek, ligde her geçen gün daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Çiçek, "Türk Metal Kırıkkalespor olarak süratle tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Lider Bodrum önünde futbolcularımın 90 dakika boyunca verdikleri mücadeleden alınlarının akıyla çıktılar. Layık olduğumuz üst sıralara çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu moralle her geçen gün daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

Teknik Direktör Çiçek, hafta sonunda kendi sahalarında Pazarspor ile oynayacakları maça en iyi şekilde hazırlanıp, ikinci galibiyetlerini saha ve seyircileri önünde taraftarlarına tattırmak istediklerini söyledi. Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı 5 maçta bir galibiyet, 2 yenilgi ve 2 de beraberlik aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!