MKE Genel Müdürü Taşkın Kırıkkale'de incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

MKE Genel Müdürü Taşkın Kırıkkalede incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 11:45

MKE Genel Müdürü Taşkın Kırıkkale'de incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- MKE Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Özden,  Kırıkkale'de bir dizi incelemelerde bulundu.
Ramazan sokağında AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile bir araya gelen Genel Müdür Taşkın ve Özden, Cumhuriyet Meydanında ramazan sokağında vakit geçirdikten sonra yapımı devam eden Kırıkkale evleri ve şehir parkını dolaştı. 
SİLAH MÜZESİ MÜJDESİ 
Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Ramazan Sokağı kapsamında yapılan etkinliklere Kırıkkaleli vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Ramazan Sokağı önceki gün MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Özden'i ağırladı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın eşlik ettiği MKE Genel Müdürü Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı Özden, Ramazan Sokağında Kırıkkalelilerle bir araya geldi. Ramazan sokağında bir süre vakti geçiren Taşkın ve Özden,  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yapımı devam eden Kırıkkale evleri ve şehir parkını dolaştı. Silah Müzesinin yakın bir tarihte merkeze taşınacağını ve halka açılacağı müjdesini veren MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın, daha sonra Kırıkkale'den ayrıldı.     
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!