Minik öğrenciler fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrenciler fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 13:58

Minik öğrenciler fidan dikti

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Şehit Çağdaş Tamkoç Ana Okulu öğrencileri, 'Doğayı Sev Yeşili Koru' projesi kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret edip, bahçesine fidan diktiler.

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça, minik öğrencilerin gösterdiği bu duyarlılığın topluma örnek olması gerektiğini söyledi. Minik öğrencilerin fidan dikiminde hastane Başhekim yardımcıları Özlem Yandım, Cebrail Elidemir, Müdür yardımcısı Davut Demir de hazır bulundu. TEMA il Temsilcisi Mehmet Hilmi Kalkan, amaçlarının fidan dikimine önemi vurgulamak istediklerini belirterek, "Çocuklara fidan ve ağaç sevgisi aşılamak, büyüklere örnek olmaktır. Bu amaçla da imkanlar ölçüsünde fidan dikimini gerçekleştirdik" dedi.

Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu Müdürü Memduha Şahin ise öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak istediklerini belirterek, "Etkinliğimize, öğrencilerimizin yanı sıra hastane personeli de katıldı" dedi. Okul Müdürü Menduha Şahin, projede emeği geçen okul Müdür Yardımcısı Nur Erdem ve TEMA üyesi öğretmenlerden Semiha Gürbüz ve Ayşe Çelebi'ye teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!