Kırıkkale’de Engelliler Günü etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale’de Engelliler Günü etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 17:52

Kırıkkale’de Engelliler Günü etkinliği düzenlendi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Dünya Engelliler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Engelsiz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan Vali Yunus Sezer, bir konuşma yaptı. Vali Sezer, ”Son yıllarda sosyal devlet anlayışının gereği olarak son derece güzel çalışmalar oluyor. Hem kamu kurumlarında hem de anlayış olarak toplumda engelli vatandaşlarımıza layık olan hizmeti verme adına birçok proje hayata geçirildi. Engelli yakınlarımız, hayatlarını adayarak büyük fedakarlıklar yapıyor. Çocuklarının bir gülücüğü onları mutlu ediyor. Kardeşlerimizin ufacık ellerini tuttuğumuz hayata ne kadar sıkıca bağlandığını görebiliyoruz. Önemsenmek onların için çok önemli” diye konuştu.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Hatice Uğurlu ise konuşmasında, engelli vatandaşları toplumun ayrılmaz bir parçası olarak gören Bakanlığın bu alanda engellilere yönelik hizmet vermeyi sürdürdüğünü açıkladı.
Etkinlikte, engelliler tarafından şiir ve türküler seslendirilirken, halk oyunu gösterisi yapıldı ve el sanatları sergisi açılışı gerçekleştirildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!