Kırıkkale’de düğünlerde silah atılmasına izin yok

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale’de düğünlerde silah atılmasına izin yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 17:09

Kırıkkale’de düğünlerde silah atılmasına izin yok

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’de hafta sonunu kent merkezinde yapılan ev düğünleri ve nişan merasimlerinde rastgele havaya ateş eden 9 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıslara ait tabancalara da el konuldu.
Kırıkkale’de emniyet güçleri, kentteki düğünlere düzenledikleri asayiş uygulamalarında rast gele havaya ateş açan magandalara göz açtırmıyor. Asayiş Müdürlüğü ekipleri hafta sonu Etiler, Kaletepe, Osmangazi, Sanay ve Yuva mahallelerindeki düğünlerde rast gele havaya ateş açan 9 kişiyi gözaltına alırken bunlara ait 4 adet tabanca, 2 adet av tüfeği ve 2 adet kurusıkı tabancaya el koydu. Gözaltına alınan 9 kişi hakkında ‘Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ suçundan işlem yapıldı.
Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Mutlu günlerin acı günlere dönmemesi için teşkilat olarak kent merkezinde yapılan düğün, nişan ve asker uğurlaması sırasında meskun mahal de silah sıkanlara asla müsaade edilmeyecektir. Kim olursa olsun silah sıkanlar suç aletleri ile göz altına alınacaktır” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!