Gençler Masa Tenisi'nde kızlar ve erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi farkı

Güncelleme Tarihi:

Gençler Masa Tenisinde kızlar ve erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi farkı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 10:52

Gençler Masa Tenisi'nde kızlar ve erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi farkı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Gençler Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi. 12 erkek, 9 bayan takımı olmak üzere toplam 84 sporcunun katıldığı Gençler Masa Tenisi müsabakaları sonunda kızlar ve erkeklerde Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Gençler Masa Tenisi müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu müsabakalarda dereceye girerek grup müsabakalarına katılacak sporculara başarılar diliyor, emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Masa tenisi müsabakaları sonunda Kızlarda şampiyon Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Kırıkkale Fen Lisesi ikinci, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Şehit Nebi Gündoğan Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Erkeklerde ise Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!