Antrenör Güven: Dersim maçından ders çıkaracağız

Güncelleme Tarihi:

Antrenör Güven: Dersim maçından ders çıkaracağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 10:55

Antrenör Güven: Dersim maçından ders çıkaracağız

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup'ta mücadele veren Türk Metal Kırıkkalespor, ligdeki dördüncü maçında da galibiyet yüzü görmedi. Dersimspor önünde maçın uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle sahadan 3-2 yenik ayrılan kırmızı-lacivertli ekibin antrenörü Mustafa Güven, bu maçtan gereken dersi çıkaracaklarını söyledi.

Ligde oynadıkları 4 maçta iki beraberlik ve iki yenilgi alarak ligin son sırasında bulunan Türk Metal Kırıkkalespor, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Antrenör Mustafa Güven, gruplarında güçlü takımların bulunduğunu belirtirken, "Biraz şansızlık, biraz da beceriksizlikler yüzünden kazanacağımız maçı kaybettik. Uzatma dakikalarında yediğimiz penaltı golü büyük bir haksızlıktı. Ama kimi, kim şikayet edelim. Takım olarak biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kısa zamanda toparlanarak bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak olan kırmızı lacivertli ekipte bazı önlemlerin alınması bekleniyor. Antrenör Güven, "Rakibimizin gücünü biliyoruz ve ona göre takım içinde bazı değişikliklere gitmemiz söz konusu olabilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!