Üniversiteli sporcular bilek güreşi şampiyonasından dereceyle döndü

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli sporcular bilek güreşi şampiyonasından dereceyle döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:07

Üniversiteli sporcular bilek güreşi şampiyonasından dereceyle döndü

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA) - KİLİS 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri Antalya’da düzenlenen; 'Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan dereceyle döndü.



Bayanlarda 52, erkeklerde 30 üniversitenin katıldığı ve 363 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 7 Aralık Üniversitesi'ni; bayanlarda Rabia Gürbüz, Ebru Bozkurt, Besma Tekin, erkeklerde ise Erdal Kayalar ve Ufuk Çelebi temsil etti. Antrenörlüğünü milli takımlar bilek güreşi sorumlu asbaşkanı İsmail Kurt’un yaptığı 7 Aralık Üniversitesi bilek güreşi ekibi bayanlarda takım halinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.



Bilek güreşi takımı bayanlarda 2 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası, erkeklerde ise 1 bronz madalya kazandı. Üniversiteli bilek güreşçileri yakaladıkları bu başarıyı Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’i ziyaret ederek paylaştı.



Kilis 7 Aralık Üniversitesi bilek güreşi takımının kazandığı başarı için öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, bu başarının elde edilmesinde emeği geçenleri kutlayarak sporcu öğrencilere armağanlar verdi. Güvenç, üniversitenin tanıtımında kullandıkları sloganlardan birinin de “Spora ve Sporcuya Önem Veren Üniversite” olduğuna dikkat çekerek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sporculara destek olacaklarını ifade etti.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!