Yahyalıda şehitler Mevlid-i şerifle anıldı

Güncelleme Tarihi:

Yahyalıda şehitler Mevlid-i şerifle anıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 14:30

Yahyalıda şehitler Mevlid-i şerifle anıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- YAHYALI Belediyesi, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan polis memuru İsmail Mavitaş ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

İkindi namazına müteakiben şehidin Yerköy Mahallesi’ndeki baba ocağında düzenlenen programa şehit ailesi ve yakınları, Yahyalı Kaymakam Vekili İbrahim Gültekin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, askeri erkân, emniyet mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin okunduğu programda, şehit İsmail Mavitaş ve tüm şehitler dualarla yad edildi.

Programda konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Şehit İsmail Mavitaş’a Allah’tan rahmet, ailesi ve akrabalarına sabırlar dileyerek “ Rabbim inşallah şehidimizin şefaatine bizleri nail eylesin. Hocalarımızın şehitlik kasidesini okurken söylediler, bu ülke şehitsiz olmaz. Bilindiğiniz gibi kurbanda bir takım noksanlıklar olursa, o kurban olarak sayılmaz. Biz şehidimizi verdik. Demek ki Cenab-ı Allah İsmail kardeşimizi kusursuz olarak gördüğü için o bu mertebeye ulaştırdı. Öncelikle ben buna inanıyor ve iman ediyorum” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!