Vatandaşın Huzuru İçin Trafik Denetimleri Arttı

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşın Huzuru İçin Trafik Denetimleri Arttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 10:08

POLİS, EGZOZ VE MODİFİYELİ ARAÇLAR ÜZERİNDEKİ DENETİMLERİ ARTIRDI.

Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında gürültülü egzoz ve modifiye edilmiş araçlar üzerindeki uygulamalarını artırdı.
Ramazan ayı boyunca vatandaşların huzurlu bir ortamda istirahatta bulunmalarını sağlamak için Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kontrol ve uygulamaları artırıldı. Öncelikli olarak agresif sürüş sergileyen, modifiye edilen araçların önüne geçerek vatandaşlara rahat bir istirahat ortamının sağlanması amacıyla yapılan uygulamalarda ekipler, modifiye edilmiş ve kural ihlali yapan araçların sürücülerini uyardı. Belsin, Talas, Yeşil Mahalle, Yenişehir, İldem, Esenyurt, Bağdat Caddesi, Kızılırmak Bölgesi, Köşk Mahallesi’nde eş zamanlı yapılan uygulamalarda ekipler özellikle gürültü çıkaran kumandalı egzoz düzeneği tespit edebilmek için araçların altını kontrol etti. Çevirme noktalarında durdurulan otomobil sürücüleri ise, polis ekiplerinin çalışmalarından oldukça memnun. Polis tarafından çevrilmenin kendilerini üzmediğini aksine sevindirdiğini dile getiren sürücüler, trafik güvenliğini sağladıkları için ekiplere teşekkür etti.
Gün boyu 8 motorlu ve 14 otolu ekip ile yapılan denetimlerde kontrol edilen 294 araçtan 103 tanesine cezai işlemin uygulandığı ve 4 aracın trafikten men edildiği bildirildi. Toplam 19,823,00 TL cezai işlem uygulanan araçlardan 75’inin çevreyi rahatsız eden modifiye ve egzozu gürültülü araçlardan oluştuğu ifade edildi. Uygulamaların vatandaşların huzurunu sağlamak için aralıksız devam edeceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!