Somuncu Baba rüzgârı Melikgazi Belediyesi’nde esti.

Güncelleme Tarihi:

Somuncu Baba rüzgârı Melikgazi Belediyesi’nde esti.
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 18:00

Somuncu Baba rüzgârı Melikgazi Belediyesi’nde esti.

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Somuncu Baba’nın hayatını anlatan Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin yönetmen ve oyuncularını ağırladı.

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç ziyarette yaptığı konuşmada, “Böylesine anlamlı ve önemli bir proje’de Kayseri’nin de yer alması şehrimiz adına büyük kazanç. Tarihimizi, kültürümüzü gelecek kuşaklara doğru anlatmamız ve aktarmamız için bu tür doğru projelere sanatın ve sanatçının dostu bir belediye olarak destek olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi. Ziyarete Filmin yapımcı ve yönetmeni Kürşat Kızbaz, başrol oyuncusu Furkan Palalı, Usta oyuncular Emin Olcay ve Altan Akışık Taner Aydın katıldı. Yönetmen Kürşat Kızbaz “ Biz Kayseri’yi çok seviyoruz. Somuncu baba içinde Kayseri çok önemli bir güzel şehir. Bunu da filmde mümkün olduğunca yansıtmaya çalıştık. Sizlerin desteği bizler için büyük onur ve mutluluk olacaktır.”dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Gerçekten manevi ufkumuzu açacak olan özellikle manevi iklimin şuanda yoğun olarak yaşandığı Peygamber Efendimizi andığımız Kutlu Doğum Haftası’nda hepimizin ihtiyacı olan mesajları veren böyle güzel bir filmi hayata geçiren kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Yerel yöneticiler olarak şehrimizdeki yavrularımızın ve gençlerimizi bu mesajlardan yararlanması amacıyla böylesine anlamlı yapımlara destek vermemiz gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!