Miraboğlu Sağlık Ocağı'na yeni diş ünitesi

Güncelleme Tarihi:

Miraboğlu Sağlık Ocağına yeni diş ünitesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 16:44

Miraboğlu Sağlık Ocağı'na yeni diş ünitesi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin Talas İlçesi Belediyesi, yıllardır atıl halde duran Miraboğlu Sağlık Ocağı'nı restore ederek daha kapsamlı merkeze dönüştürdü. Belediye, son olarak da merkeze yeni bir diş ünitesi kazandırdı.
Yeni diş ünitesinin Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tamer Şenel ve Miraboğlu Sağlık Ocağı doktorları yaptı. Talas’a ilk defa diş polikliniği kazandırıldığını ve vatandaşların oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, "eçtiğimiz yıl Miraboğlu Sağlık Ocağı’nı yeniden düzenleyip hizmete açmıştık. Şu anda memnuniyet oldukça yüksek. Talas’ta ilk defa diş ünitesi olarak doktorlarımız göreve başladı. Talep fazla olduğu için doktor sayısını artırdık. Bugün küçük bir açılışını yaptık. Burası çok güzel hizmet veriyor" dedi.
Palancıoğlu, "Buradan bir müjdeyi de vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. Talas’ta yakında 3 yeni sağlık ocağı için hayırseverlerimiz ile birlikte temel atacağız. Böylelikle büyük bir ihtiyacı da karşılamış olacağız" diye konuştu.
Destekleri için Başkan Palancıoğlu’na teşekkür eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Gödekmerdan da "Burada yaklaşık 15 aylık süreç içinde 7 bin hastaya hizmet verildi. İnşallah ihtiyaç oldukça da biz buradaki hekim ve ünite sayısını artıracağız. Diş ünitemizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!