Meslekte Kayseri Grubu KSMMMO Yönetimine Aday Oldu

Güncelleme Tarihi:

Meslekte Kayseri Grubu KSMMMO Yönetimine Aday Oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 14:15

Meslekte Kayseri Grubu KSMMMO Yönetimine Aday Oldu

Haberin Devamı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA) – MESLEKTE Kayseri Grubu, 7-8 Mayıs tarihinde yapılacak olan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) 22. olağan genel kurulunda, yönetime aday olduklarını açıkladı.

Meslekte Kayseri Grubu tarafından yapılan basın açıklamasına, KSMMMO Başkanı Baki Gümüşoluk ve KSMMMO üyeleri katıldı. Basın açıklamasında konuşan başkan Gümüşoluk, “Bugün burada Meslekte Kayseri Grubu olarak odamızın 22. olağan genel kurulunda sizlere ve mesleğe hizmet için oda kurullarına aday olacak arkadaşlarımızı tanıtmak ve meslek için, sizler için, meslektaşın işlerini kolaylaştırmak ve saygınlığını arttırmak için adaylarımızı tanıtmak ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşmak için burada toplanmış bulunuyoruz” dedi.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Gümüşoluk, “Bu 3 yıl içinde hep birlik ve berberliğimizi sağlamaya ve sadece meslek ve meslektaş için çalışma gayreti içinde olduk. Bu dönemde hepimizin bildiği gibi sizlere taahhüt ettiğimiz eğitim ve hizmet binamızı sizlere ilave bir maddi yük getirmeden tamamladık. İnşallah 16 Nisan’da resmi açılışını hep birlikte yapacağız. Bu dönemde sizlere söz verdiğimiz birçok şeyi yaparak karşınıza çıkmaktan gururluyuz” diye konuştu.

Maliye Bakanlığında bekleyen azami iş kapasitesiyle ilgili tebliğin çıkması ile ilgili ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Gümüşoluk, “3568 sayılı yasa çerçevesinde çıkmış tebliğlerinde tek tebliğ haline dönüştürülmesiyle ilgili tebliğin biran önce çıkması için gayret ediyoruz. Bu programa girilen veriler yüzde 95 seviyesindedir. Bunu kısa sürede yüzde 100’e çıkaracağız. Bu denetimlere Haziran ayında başlayacağız. Mayıs ayında odamıza 2015 yılıyla ilgili vergi matrahları ve mükellef sayıları gelecek ve bu verilerle sistemde kontrol edilecektir. Bu sayede tüm meslektaşların denetlenmesi elektronik ortamda yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Gümüşoluk’un açıkladığı Meslekte Kayseri Grubunun yönetim kurulu aday listesi şu şekilde yer alıyor; Baki Gümüşoluk, Ali Yedikaya, Laver Doğan, Alper Söğüt, Hasan Gündüz, Işıl Yalçın ve Abdulbaki İnce

KSMMMO Yönetimine, Meslekte Kayseri Grubunun dışında Sadece Meslek Grubu, Vizyon Grubu ve Meslekte Milat Grubunun aday olduğu öğrenildi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!