Melikgazi Belediyesi meclis toplantısını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi meclis toplantısını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 17:55

Melikgazi Belediyesi meclis toplantısını yaptı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – MELİKGAZİ Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı. 26 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 18 madde karara bağladı.



Melikgazi Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan meclis toplantısında konuşan açılış konuşması yapan Başkan Büyükkılıç, “Hakkari'nin Çukurca İlçesi’nde hain terör örgütü tarafından şehit edilen Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan ve Uzman Çvş .Kadir Çelebi’yi binlerce vatandaşımızın katıldığı törende dua ve tekbirlerle Hakka uğurladık. Kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisleri yatırım ve hizmetlerin karar mercii olduğunu ve Eylül ayı meclis toplantısın da 12’si ek olmak üzere toplam 26 maddeyi tek tek görüşüldüğünü ve bu maddelerden 8’sini komisyonlara havale edilirken 18 maddeyi karara bağlandığı kaydetti. Meclis Toplantısı sonrası Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sedat Erdoğan tarafından birim çalışmaları hakkında meclis üyelerine slayt eşliğinde bir sunum gerçekleştirerek bilgiler verildi.



FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!