KTB’den demokrasi nöbetindeki vatandaşlara yemek ve Türk bayrağı

Güncelleme Tarihi:

KTB’den demokrasi nöbetindeki vatandaşlara yemek ve Türk bayrağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 23:09

KTB’den demokrasi nöbetindeki vatandaşlara yemek ve Türk bayrağı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ Ticaret Borsası (KTB), Cumhuriyet Meydanı'nda 'demokrasi Nöbeti' tutan binlerce kişiye Türk bayrağı dağıttı ve yemek ikramında bulundu.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kayseri'de vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık, darbe karşıtı sloganlar atarak birlik beraberlik mesajı verdi. Kayseri Ticaret Borsası da meydanı dolduran kalabılığa yemek ve su ikramında bulundu, 5 bin Türk bayrağı dağıttı. 
Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Milli iradeye kimsenin ipotek koyamayacağını ifade ederek, “15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız, demokrasiye sahip çıkmıştır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyorum. En çok da, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!