Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Güncelleme Tarihi:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 15:46

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, GERÇEK MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN VE RUHUNUN YAYGINLAŞMASI AMACIYLA BAŞLATILAN 8 MAHALLE EVİ İNŞAATININ HIZLA DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçek mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması amacıyla başlatılan 8 Mahalle Evi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.
Sabah saatlerinde Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mahalle Evleri’nin inşaatında incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Mahalle Evleri’nde, mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak, hep özlem duyduğumuz, gerçek mahalle kültürünü ve ruhunu yaygınlaştıracak, gelecek kuşaklara aktarılmasına imkan sağlayacak nitelikte donanımlar yer alacak " dedi.
Mahalle Evleri’nin bir semt konağı kıvamında donatılarak, hizmet kalitesinin üst düzeyde olması için gereken her türlü özenin, ayrıntının düşünüldüğünü vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Burada, muhtar ofisi, taziye alanı, yaşlılarımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu, fatura ödeme noktaları ve bankamatikler yer alacak. Yaşlılar ve emeklilerin de oturup vakit geçirebileceği, çay içebileceği fonksiyonel yaşam alanları olacak. Mahalleli bir çok sosyal ve kültürel ihtiyacını tek mekanda, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek" şeklinde bilgiler verdi.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle bitirdi; "Mimar Sinan, Ziya Gökalp, Kayabaşı, Beyazşehir, Mevlana, Boztepe, Yeşil ve Yeni Mahalle’de başlattığımız Mahalle Evleri inşaatı aralıksız devam ediyor. Haziran ayı içinde Beyazşehir ve Yeşil Mahalle’deki 2 Mahalle Evimizi İnşallah hizmete sunuyoruz. Onları yaz sonuna kadar diğerleri izleyecek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!