Kayseri’de Sentetik Çuval Üretiminde TEK Entegre Tesis Kayseri Şeker’in

Güncelleme Tarihi:

Kayseri’de Sentetik Çuval Üretiminde TEK Entegre Tesis Kayseri Şeker’in
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 11:56

KAYSERİ ŞEKER

Kayseri Şeker tarafından bir yıl önce Gaziantep ten Organize Sanayi Bölgesine taşınarak üretime başlayan Pankent fabrikasının Kayseri’de sentetik çuval üretiminde tek entegre tesis özelliğini taşıdığı belirtildi.
Yıllık 60 milyon adet üretim kapasitesi olan fabrikanın, Kayseri dışında Samsun, Trabzon, Sivas, Konya, Ankara, Nevşehir ve Afyon gibi illerden gelen sipariş üzerine üç vardiya çalışıyor ve talepler genellikle, gıda, un, şeker, bakliyat, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, tuz, yem sektörü, küspe, gübre ve kömür sektöründen geliyor.
Hammadde olarak polipropilen ve polietilen kullanılarak laminasyon makinesi ile en olarak 30 cm den 95 cm ye, boy olarak ta 45 cm den 2 metre ye kadar çuval üretiminin , 80 adet dokuma makinası, 8 adet konfeksiyon, 2 adet baskı makinası, 3 adet pres, 2 adet iplik makinası, 1 adet laminasyon makinası ile yapılmakta.
Sektörde arz talep dengesinin sürekli değişmesinin işletmeyi etkilememesi için Pankent Sentetik çuval fabrikası, kalitesiyle kendini tescilleme yolunu tercih ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!