ERÜ’de, 'Akademik Teşvik Ödeneği' alan akademisyenler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

ERÜ’de, Akademik Teşvik Ödeneği alan akademisyenler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 10:18

ERÜ’de, 'Akademik Teşvik Ödeneği' alan akademisyenler ödüllendirildi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği kapsamında 2015 yılında teşvik ödeneği alan 7 akademisyene törenle plaket verildi.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen plaket törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz’ın yanı sıra akademisyenler katıldı. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz, Akademik Teşvik Ödeneği hakkında bilgi vererek teşvik alan akademisyenleri kutladı. Prof. Dr. Yılmaz, “Biliyorsunuz akademik teşvik ödeneği yeni bir yönetmelik. 1 Ocak ve 31 Aralık 2015 tarihleri arasında değişik kriterler ve alt alanlara göre belirli bir puan üzerinde olan öğretim elemanlarına destek veriliyor. Ben bunu güzel bir uygulama olarak görüyorum. Bizim okulumuzdan da 7 öğretim görevlimiz bu teşvik hakkını kazandı. Önümüzdeki yıllarda teşvik alacak olan öğretim görevlilerimiz daha da artacaktır. Ben arkadaşlarımı tebrik ediyor, kutluyorum” dedi. 

Akademik Teşvik Ödeneği alan Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak tarafından, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz’a, Doç. Dr. Pınar Çivicioğlu Beşdok’a, Doç. Dr. Tuğrul Oktay’a, Yrd. Doç. Dr. Hamdi Ercan’a, Yrd. Doç. Dr. Selim Tangöz’e, Yrd. Doç. Dr. Murat Aydın’a ve Yrd. Doç. Dr. Emre Acar’a plaket takdim edildi. Tören, kokteylin ardından sona erdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!