Doğan’dan Numan Kurtulmuş’a Tebrik

Güncelleme Tarihi:

Doğan’dan Numan Kurtulmuş’a Tebrik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 11:52

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AHMET DOĞAN

30 Ağustos resepsiyonu için geldiği Ankara’daki temaslarını sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nda (YTB) gerçekleşen görüşme oldukça samimi bir ortamda geçti. Numan Kurtulmuş’u hükümet sözcülüğüne atanmasından dolayı tebrik eden Doğan, yeni kabinedeki çalışmalarında başarılar diledi.
Görüşmede, Kurtulmuş’a bağlı olan Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Türkiye-İnsan Hakları Kurumu hizmetlerinden Kayserili gençlerin daha fazla yararlanabilmelerinin yolları konuşuldu.
Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ile Medeniyetin Burçları Derneği’nce Kayseri’de düzenlenen programlara katıldığını ve gençlere hitap ettiğini belirten Doğan “bu arkadaşlarımız şimdi de Bolu-Aladağlar-Değirmenözü mevkii Orman İşletme Müdürlüğü tesislerinde yaz kampı düzenlediler. Başarıyla gerçekleşen kamp geçen hafta sona erdi. Bu projeye olan desteğiniz için Kayseri adına çok teşekkür ederim” dedi.
Kayseri’ye selam
Numan Kurtulmuş, milletvekili Doğan aracılığıyla Kayseri’ye selam göndererek “1 Kasım’da başarı haberlerinizi bekliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!