Bünyan'a oyun parkı ve spor kompleksi kazandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Bünyana oyun parkı ve spor kompleksi kazandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 16:04

Bünyan'a oyun parkı ve spor kompleksi kazandırıldı

Haberin Devamı

BÜNYAN (Kayseri), (DHA) - BÜNYAN Belediyesi tarafından Hasan Çakır Çocuk Oyun Parkı ve Spor kompleksi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Karatay Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı mensupları, MHP Eski Milletvekili Süleyman Korkmaz mahalle muhtarları, hayırseverler ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile yeni tesisi hizmete açılırken gecenin sonunda ise Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Esat Kabaklı birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi.
Törende konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "6360 sayılı yasa ile birlikte hepinizin de bildiği gibi Büyükşehir belediyelerine köylerimiz ve beldelerimiz mahalle olarak bağlandı. Bu çerçevede bizler de çalışmaya başladık. Bu yasa Kayseri gibi büyükşehir belediyesi olan diğer illerde de ilk kez bu dönemde uygulanmaya başlandı. Göreve gelir gelmez yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin eksikleri belirledikten sonra bunlar nasıl gideceğimize yönelik proje ve planlama çalışmalarını başlattık. Ben ayrıca bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!