Bünyan Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

Bünyan Belediyesi araç filosunu genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 11:09

Bünyan Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin Bünyan Belediyesi, araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir çöp kamyonu daha alındı.
Bünyan Belediyesi araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha ekledi. Büyükşehir yasası ile hizmet alanı 46 mahalleye genişleyen Bünyan Belediyesi, halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak alınan 2 çöp kamyonu, 1 yol süpürme aracı, 1 su arozözü ile Türkiye Belediyeler Birliğinden alınan 1 kazıyıcı yükleyici kepçeye, yeni bir çöp kamyonu daha eklendi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Filomuza dâhil ettiğimiz; 2017 model, 13+1.5 metreküp kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen çöp kamyonu verilen hizmeti hızlandıracak. Yaptığımız işlerde alımını gerçekleştirdiğimiz tüm hizmet araçlarında ilçemizin sağlığı ve kaliteli hizmet görmesi adına değerlendirmelerde bulunuyor bu çerçevede adımlar atıyoruz. Yeni araçlara ihtiyaç duyuldukça bunları alarak filomuzu daha da genişleteceğiz. Bu çerçevede desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!